€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Kerst en nieuwjaar in de buurt van Winterberg

Family time - Laatst gewijzigd op 17 Jan. 2019

Kerst en nieuwjaar in de buurt van Winterberg

Waar tuig jij de boom op dit jaar? Knijp er even tussenuit en ga weg met Kerst. Net over de grens ligt Park Hochsauerland, de ideale uitvalsbasis om een magische kerst te beleven. Proef de charme van het nabijgelegen Winterberg tijdens Kerst en ga skiënd het nieuwe jaar in!

Weekendje weg met kerst en nieuwjaar in Park Hochsauerland

In Park Hochsauerland, dat op 11 kilometer afstand ligt van Winterberg, is er een groot aanbod van cottages voor families of vriendengroepen tot en met 12 personen. Na een dag skiën in Winterberg, warm je jezelf op in bad of drink je met z’n allen een warme chocolademelk met slagroom voor de open haard in een Comfort cottage. Of maak het weekendje weg tijdens kerst nog comfortabeler en kies voor een Premium cottage. Met een grote flatscreen tv met Home Cinemaset, mis je geen enkele Home Alone film! Wil je écht uitpakken tijdens kerst en/of Oud & Nieuw? Met een privésauna of bubbelbad in je VIP cottage, ga jij ontspannen het nieuwe jaar in!

Ho ho ho… vergeet niet om vooraf een kerstboom bij te boeken met of zonder versieringspakket. En wat dacht je van een van onze culinaire kerstarrangementen? Van een uitgebreid ontbijt buffet tot een luxe brunch of kerstdiner; wij zorgen voor onvergetelijk en vooral smakelijk kerstfeest!

Winterse activiteiten in Winterberg

Een witte Kerst vieren, wie wilt dat niet? Met familie en vrienden onder het genot van glühwein, de kerstgeur van dennen opsnuiven terwijl de sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen. Hoewel Nederland vaak niet sneeuwzeker is met kerst, is Winterberg dat wel. Sprookjesachtig witte bomen en brede pistes met baanverlichting, maken Winterberg zeer geschikt om tijdens kerst de skilatten aan te binden. Er zijn 1,2 kilometer uitdagende pistes voor geoefende sporters, maar ook families met (kleine) kinderen kunnen zich uitleven op de 10 kilometer makkelijke en 9 kilometer gemiddelde pistes. Begint jouw kerstvakantie of weekendje weg in de sneeuw pas ná het skiën of snowboarden? Proost met een Jägermeister en versnaper een van de lokale gerechten.

Ben je een echte waaghals en ben je bereid je grenzen te verleggen? Flits dan voorbij met 130 km per uur op een van de langste en snelste bobsleebaan ter wereld. Hoeft het van jou allemaal niet zo hard te gaan? Er worden vanuit Winterberg ook prachtige wandelingen gemaakt. Luisterend naar het gekraak van de sneeuw, loop je door de winterwandelwegen van Winterberg. Ook tijdens het langlaufen geniet je optimaal van de omgeving en waan je je in een witte wereld.

Winterse activiteiten in Park Hochsauerland

Ook in Park Hochsauerland zijn er genoeg winterse activiteiten. Van 13 november 2017 t/m 4 maart 2018 is Center Parcs namelijk gehuld in Winter Wonderland sferen. Feestelijke versieringen, een sfeervol decor en winterse activiteiten als de Kids Winter Parade maken je verblijf betoverend! Ga een weekend weg met kerst of beleef in de kerstvakantie de magie van echt even samen zijn!

Even weg met Oud & Nieuw

Het jaar afsluiten in winterse sferen en het nieuwe jaar spetterend beginnen? Vier Oud & Nieuw in Winter Wonderland sferen met een weekendje of nachtje weg bij Park Hochsauerland. Terwijl jullie tijdens een culinair arrangement met vrienden en familie in de Market Dome napraten over het afgelopen jaar, klinkt er gezellige livemuziek op het podium. De kinderen kunnen ondertussen niet wachten tot het vuurwerkspektakel losbarst. Klokslag 12 uur is het dan zover; 3…2…1… De kleurrijke vuurpijlen spatten in de lucht uit elkaar en terwijl iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar wenst, zet de show zich voort. Tot in de late uurtjes vieren jullie vrolijk feest, want niemand hoeft tenslotte naar huis te rijden. De volgende morgen is het feest nog niet afgelopen, want in een van onze restaurants kunnen jullie genieten van de Nieuwjaarsbrunch die jullie vooraf hebben gereserveerd. Ook in het nabijgelegen Winterberg wordt de jaarwisseling goed gevierd. Het jaar beginnen met een ski-afdaling, klinkt goed tóch?

Maak Kerst en Oud & Nieuw onvergetelijk. Voel de betovering van Winter Wonderland in Park Hochsauerland en geniet van het warme gezelschap van vrienden en familie.