€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

De eerste foto's: Exclusive cottages in Park Allgäu (D)

News - Laatst gewijzigd op 09 Jun. 2021

De eerste foto's: Exclusive cottages in Park Allgäu (D)

We delen graag de allereerste foto's van de nieuwe Exclusive cottages in Park Allgäu (D). We verklappen alvast: je zal je helemaal thuis voelen in deze luxe cottages. Bekijk het zelf en laat je verrassen door ons Park Allgäu (D).
 

De eerste Exclusive cottages in Duitsland

Een Exclusive cottage? Zelfs degenen die regelmatig op vakantie gaan naar Center Parcs hebben deze naam hoogstwaarschijnlijk nog niet eerder gehoord. En daar is een goede reden voor. “Exclusive” is de naam van het nieuwste en daarmee vierde Comfortniveau van Center Parcs. Het is zelfs zo nieuw, dat de Exclusive cottages in Park Allgäu de allereerste in heel Duitsland zijn! In deze aantrekkelijke cottages staat je nu nóg meer luxe te wachten...

Een gezellige sfeer in luxe

Het woon- en eetgedeelte is royaal vormgegeven en de compleet uitgeruste open keuken (met kookeiland, vaatwasmachine, magnetron en NESCAFÉ Dolce Gusto-koffiemachine) is op praktische wijze ingedeeld. Het woongedeelte is onder meer uitgerust met een relaxstoel, een bluetooth soundbar, een grote televisie - in alle slaapkamers staat ook nog een kleinere! -, een open haard en een grote glazen façade aan de kant van het terras met barbecue en tuinmeubilair. Alles kant-en-klaar voor gezellige avonden met het hele gezin of samen met je vrienden!

Het hoogtepunt: de wellness-badkamer

Vind je het nog niet luxe genoeg? Dan hebben we nog een extraatje: behalve 5 ensuite badkamers (afhankelijk van de grootte van de cottage), kun je je zelfs in een Exclusive cottage onderdompelen in de luxueuze wellness-badkamer. Deze badkamer beschikt over een Finse sauna, een regendouche en een ligbad met whirlpool-functie. Na een bezoekje aan de sauna is het lekker afkoelen of ontspannen op één van de zit- en ligmeubelen op het wellness-terras. Gelegen op de bovenste verdieping, pal naast de wellness-badkamer.

Je kunt in Park Allgäu ook terecht voor onze unieke Exclusive Wellness cottages. Je vind hier nóg meer wellness-luxe, met onder andere een wellness-stoomsauna - die tegelijkertijd als douche kan worden gebruikt – en een outdoor bubbelbad op het bovenste terras.
 

De Exclusive-services

Tijdens een vakantie in een Exclusive cottage hoeft je je vrijwel nergens meer zorgen om te maken. Als je arriveert zijn de bedden al opgemaakt en liggen er handdoeken, badlakens en een keukenpakket voor je klaar. Bovendien beschikt iedere slaapkamer over een tv. 's Ochtends doe je alles op het gemak, want de broodjes worden iedere dag vers aan de deur van je cottage bezorgd. Uiteraard is dit alles inclusief een snelle Streaming Wi-Fi verbinding en de eindschoonmaak. En zoals altijd is natuurlijk ook onbeperkt toegang tot het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo bij de prijs inbegrepen.

Ben je al net zo enthousiast als wij?